Sposób przygotowania

Śledzie i cebulę zmielić. Rozetrzeć dokładnie z posiekanym jajkiem i masłem, doprawić białym pieprzem. Pasta doskonała do smarowania pieczywa, zwłaszcza ciemnego.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Lubię śledzie więc pasta dobra na kanapki.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    robię taką pastę ale z innymi rybami
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    też lubię pastę rybną na kanapki
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    lubię pastę
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    śledziowej pasty jeszcze nie jadłam, muszę koniecznie wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    robimy pasty śledziowe:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    nie robiłam ale pewnie smakowałaby mi :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    może być fajne na kanapeczke
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    smaczne
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    rozumiem, że śledziki solone...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !