Sposób przygotowania

Skrzydełka myjemy i gotujemy z marchewka, następnie ucieramy ( w osobnym naczyniu) jajka z mąką do powstania jednolitej masy; jedna ręką wlewamy do zupy( bardzo powoli ), druga ręką cały czas mieszamy zupę, po wlaniu gotujemy na małym ogniu ok 5 min.Dekorujemy pietruszką.Smacznego!!!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    nie jadłam ale może by mi smakowało:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lekki rosołek...
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorian

    uwielbiam rosołek
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny taki rosołek
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny taki rosołek
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawy dodatek do rosołu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    jadłam,dobry
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    danie mojego dziecinstwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Taki lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    bardzo fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    aisza1

    moja babcia często taki jada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !