Sposób przygotowania

Cebulę posiekać i oczyszczoną wątróbką przesmażyć na tłuszczu. Wystudzone przekręcić przez maszynkę dodać jajka i bułkę doprawić do smaku. FORMOWAĆ MAŁE KULECZKI, które ugotować w osolonej wodzie przez 8 min. Podawać do zup

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    interesujące takiej nie robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetne ,nigdy takich nie robiłam, a bardzo lubię wątróbke
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelacja
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo pomysłowe ,lubię wątróbkę ,to i takie kuleczki będą mi smakować
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajny pomysł na wątróbkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !