Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

czerwone owoce w melonie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

melony 4 małe
sok cytrynowy
czerwone porzeczki 250 g
maliny świeże 250 g

Przepis i sposób przygotowania na: czerwone owoce w melonie

melony kroimy w poprzek na 1/3 ich wysokości. Po usunięciu pestek do wnętrza wlewamy sok z cytryny i umieszczamy je w lodówce. Kilka kiści porzeczek odkładamy, a z pozostałych odrywamy owoce. Maliny czyścimy i usuwamy szypułki. Po czym melony wypełniamy owocami i ozdabiamy odłożonymi kiśćmi porzeczek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 05.11.2011 01:08
dobre
mirosława4 04.11.2011 21:24
ciekawy deserek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak