Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZIELONA FASOLKA SZPARAGOWA W BUŁCE TARTEJ

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 400 gr
masło 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: ZIELONA FASOLKA SZPARAGOWA W BUŁCE TARTEJ

Fasolkę szparagową myjemy, obieramy z ogonków a następnie kroimy na mniejsze kawałki, gotujemy w lekko osolonej wodzie. Gotową odcedzamy. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz, dodajemy bułkę tartą.Wszystko mieszamy, przyprawiamy pieprzem do smaku.Podajemy z ziemniaczkami. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

stefcia
stefcia 05.10.2013 20:43
bardzo lubię
adelajda 04.10.2013 10:02
klasyk sam się obroni :)
junox 02.10.2013 19:45
lubię fasolkę szparagową:)
Wacław 05.02.2012 12:43
pyszna,lubię taką
Mariusz10 18.01.2012 17:16
lubię
edi 11.12.2011 21:05
zjadłabym taką:)
IZABELA29 17.11.2011 09:21
smacznie
barbara11561 15.11.2011 18:12
bardzo lubię
BernadettaP 30.10.2011 19:32
w sezonie, to niemal nic oprócz fasolki mi do szczęścia nie trzeba :-)
piter 18.10.2011 22:38
pyszności, choć nigdy nie doprawiałem pieprzem
ben-ka 16.10.2011 16:31
lubię fasolkę i to nawet bardzo:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak