Sposób przygotowania

ZALEWA :
6 SZKL WODY
1 SZKL CUKRU
1 SZKL OCTU
2 ŁYŻKI SOLI


PIECZARKI CAŁE GOTUJEMY W WODZIE BEZ SOLI. W TYM CZASIE KROIMY W GRUBSZĄ KOSTKĘ PAPRYKĘ, W KRĄŻKI KROIMY CEBULE I DO TEGO DODAJEMY PRZEKROJONE NA PÓŁ PRZESTUDZONE PIECZARKI. WSZYSTKO MIESZAMY W MISCE. PRZYGOTOWUJEMY ZALEWĘ. DO ZALEWY WRZUCAMY NASZĄ WCZEŚNIEJ POKROJONĄ SAŁATKĘ I GOTUJEMY WSZYSTKO AŻ WARZYWA BĘDĄ MIEKKIE. gOTOWĄ SAŁATKĘ NAKŁADAMY DO UMYTYCH SŁOIKÓW, ODWRACAMY DO GÓRY NOGAMI. SAŁATKA JEST PYSZNA DO KAŻDEGO OBIADKU.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    katoda

    Bardzo fajny pomysł na sałatkę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    świetna
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    zgadzam sie, fajny pomysł
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    zgadzam sie, fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    uwielbiam taką sałatkę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    COŚ DLA MNIE
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    o takiej jeszcze nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    dla mnie nowość
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    to musi być pyszne!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszna :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    ciekawe czy smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    naprawde super przepis,musze zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !