Sposób przygotowania

Włożyć do miski wszystkie składniki poza mąką, wymieszać łyżką i
odstawić na noc.
Na następny dzień dodać mąkę, wymieszać i nałożyć ciasto do
wysmarowanej masłem i wyłożonej papierem do pieczenia blaszki keksowej.
Piec w średnio nagrzanym piekarniku, aż chlebek z wierzchu będzie zwarty
w dotyku, ok. 40 min w 200 stopniach

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pomysłowe pieczywo
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    bardzo fajny i prosty przepis - takie lubię najbardziej :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena42

    ciekawie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super,nigdy nie robiłam ale zrobie napewno
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    mniam mniam :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pychota:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    napewno dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !