Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczeń rzymska z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cielęcina 40 dag
mleko 1 szklanka
cebula 2
jajko 2
sól do smaku
pieprz do smaku
olej
pieczarki marynowane 1 słoiczek
wieprzowina 40 (chuda)

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń rzymska z pieczarkami

Mięsa pokroić i zemleć w maszynce. Na oleju podsmażyć cebulę, dodać do mięsa wraz z jajkiem i bułką. Przyprawić do smaku. Do tacy położyć cześć masy, na to pieczarki i znowu resztę masy mięsnej. Piec 1-1,2 godziny w 180 stopni C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak