Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mięsne cannelloni

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cannelloni 18 szt
mięso wieprzowe 15 dag
pieczarka 10 dag
czarna oliwka 10 szt
cebula 2
olej 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
parmezan starty

Przepis i sposób przygotowania na: Mięsne cannelloni

Cebulę i pieczarki pokroić, przesmażyć na oleju. Dodać oliwki i mięso, smażyć 5 minut. Cannelloni wypełnić farszem, zapiekać 20 minut w 200 stopni C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak