Sposób przygotowania

Ziarna anyżu, cynamon i cienko okrojoną skórkę z wyparzonej cytryny zalac alkoholem, następnie posłodzic i odstawic na 4 tyg. Potem przefiltrowac i rozlac do butelek. Nadaje sie do picia natychmiast, ale czym dłużej stoi, tym jest lepsza:)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Smakowita chyba.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    u super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ekstra
  • -1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    nie piłam takiej
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !