Sposób przygotowania

Odkroic 1/4 obranego ze skórki ananasa, owinąc go gaza, obwiązac sznurkiem i nawiesic w słoju, który jest napełniony spirytusem, tak aby owoc nie dotykał do powierzchni alkoholu. Szczelnie zamnkąc słój i odstawic na 2 tyg. a następnie wyjąc owoc, dodac syrop ( ugotowany z wody i cukru) i rozlac do butelek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    dobre na przeziębienie ;-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ciekawe jak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !