Sposób przygotowania

Jajka wybić do miski, dodać cukier, utrzeć mikserem na puszystą masę.
Mąki połączyć z proszkiem do pieczenia, wymieszać.
Dodać do masy jajecznej, starannie wymieszać.
Rabarbar umyć osuszyć, pokroić na kawałki.
Ciasto wylać do wysmarowanej tłuszczem blachy.
Posypać ciasto rabarbarem, włożyć do piekarnika i piec50 minut w 170 stop.
Ostudzone ciasto posypać cukrem pudrem

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobre ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszne ciacho

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !