Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta zasmażana

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa 1/2 kg
przecier pomidorowy 1 mały
koperek 2 pęczki
Kucharek przyprawa do potraw 15 g
pieprz
kapusta młoda

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta zasmażana

Kapustę umyć, poszatkować, zalać niedużą ilością wody i gotować. Kiełbasę przesmażyć, dodać do kapusty. Doprawić kucharkiem i pieprzem, a potem dodać przecier pomidorowy i posiekany koperek. Poddusić jeszcze chwilkę. Najlepiej smakuje z młodymi ziemniaczkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 12.01.2016 00:45
nabrałąm smaku na taką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak