Składniki:
botwinka | 2 pęczki |
wrzątek | 1,5 litra |
śmietana | 1 szklanka |
sól i pieprz do smaku | |
rzodkiewka | kilka sztuk |
koperek | |
Szczypiorek cienki | |
jogurt naturalny | 1 Szklanka |
jajko ugotowane na twardo | 4 |
botwinka | 2 pęczki |
wrzątek | 1,5 litra |
śmietana | 1 szklanka |
sól i pieprz do smaku | |
rzodkiewka | kilka sztuk |
koperek | |
Szczypiorek cienki | |
jogurt naturalny | 1 Szklanka |
jajko ugotowane na twardo | 4 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: