Sposób przygotowania

Jarzębinę umyć i oberwać . Zagotować ją razem z miodem i gotować jeszcze przez 20 minut ciągle mieszając. przełożyć do słoików i szczelnie zamknąć .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    po tych 20 minutach gotowania (wrzątku) warto sprawdzić czy jest gotowa tzn wykładamy odrobinę na zimny talerzyk i jak zastyga to jest ok jeżeli się rozpływa to gotujemy trochę dłużej .:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    tylko 100 g miodu na kg jarzębiny? jarzębina nie jest słodka więc to na pewno za mało
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nigdy nie jadłam i nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo jestem ciekawa smaku bo jeszcze nie jadłam takich konfitur :)
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    ciekawa..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Nigdy nie próbowałam.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    jarzębiny u nas moc a ja nie robiłam ...
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawa konfitura

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !