Sposób przygotowania

Dojrzałe owoce umyc, odsączyc na sicie, usunąc ogonki i szypułki, lekko nagnieśc i włożyc do słoja. Dodac cukier, zalac alkoholem, szczelnie zamnkąc i odstwaic na dwa tygodnie w słoneczne miejsce o temp. pokojowej, od czasu do czasu poruszając naczyniem. Następnie filtrowac i rozlac do butelek.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !