Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

najpierw przygotowujemy wszystkie składniki. Wszystkie warzywa obieramy ze skórki. Ziemniaki, marchewkę oraz buraki kroimy w talarki, kiełbase w kostkę a cebulę w piórka. Wierzchnie liścia kapusty odkładamy a resztę szatkujemy.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    fajne danie - różnorodne, sycące i nie wymaga stania przy nim :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ciekawa nazwa
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    niby nie trzeba ich pilnować ale przez 2,5 godziny siedzieliśmy wokół ogniska wpatrując się w garnek:) głodni byliśmy strasznie, a tu takie zapachy.. :) żałuję ze nie robiłam wtedy zdjęcia, bo mimo że nie kulinarne, a i tak bym je dodała:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    też takie robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    jadłam kiedyś podobne, ale sama jeszcze nie robiłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    zjadłabym trochę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    fajny pomysł na ognisko
  • 1
    original
    Opublikowano

    w mojej kuchni

    i tylko maślanka i jest dobre jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !