Sposób przygotowania

Czekoladę drobno połam, włóż do ciepłej wody i mieszaj tak długo, aż się dobrze rozpuści.
Teraz stopniowo dolewaj do niej mleko i pół śmietanki – mieszając cały czas.
Wszystko mocno podgrzej, ale nie gotuj – następnie ostudź.
Lody pokrój w kostkę.
Chłodną czekoladę przelej do 4 szklanek i włóż lody.
Resztę śmietany kremówki ubij i udekoruj nią czekoladę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    I CZASEM MOŻNA SIĘ NAPIĆ
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !