Sposób przygotowania

Makaron gotujemy w osolonej wodzie na półtwardo- polewamy zimną wodą i rozkładamy pojedynczo.
Na rozgrzaną patelnię wrzucamy posiekany czosnek, papryki, por- podsmażamy chwilkę- połowę warzyw odkładamy do dużego rondla, a do reszty dodajemy mięso- przyprawiamy i smażymy.
Do pozostałych warzyw dodajemy pastę pomidorową i przyprawy- dusimy kilka minut.
Rurki makaronowe napełniamy farszem mięsno- warzywnym- wkładamy do przygotowanego sosu- podgrzewamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    Uwielbiam canneloni!
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ja też:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ja też:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    a ja nie jadłam jeszcze :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    ładnie wygląda :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    Lubię takie dania! pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    fajne-mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    malcik111

    booooskie!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    lubię ostre przyprawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo lubię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !