Sposób przygotowania

Mięso mieszamy z jedną posiekaną cebulą, jajkiem,3/4 puszki kukurydzy, sporą ilością przyprawy meksykańskiej i Kucharkiem. Formujemy kotlety i smażymy z obu stron na złoto.
Na rozgrzaną oliwę wrzucamy posiekany czosnek i cebulę, dodajemy pokrojone drobno papryki- smażymy- po kilku minutach dodajemy pokrojone obrane ze skórki pomidory- przyprawiamy na pikantnie- dodajemy pastę pomidorową i resztę kukurydzy- dusimy wszystko jeszcze kilka minut.
Nakładamy porcję sosu na talerz- a an nim układamy kotlety.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ależ apetycznie wygląda:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    tylko brać i zajadać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    wygląda super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    ładnie sie prezentuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    bardzo smaczny :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetne z tymi dodatkami
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    takiego jeszcze nie jadłam,na pewno bardzo smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !