Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

CIASTO KRUCHE:
Do miski wsypać mąkę, dodać żółtka, cukier, cukier waniliowy, proszek do pieczenia i pokrojoną margarynę, zagnieść szybko kruche ciasto. Ciasto podzielić na 2 części. Jedną część ciasta wyłożyć na wysmarowaną tłuszczem blachę. Włożyć ciasto do piekarnika na 10 minut w 180 stop. Drugą część włożyć do zamrażalki na 30 minut.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    zjadłabym choć kawałek
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    ja też poproszę kawałeczek
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    wspaniałe:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    juz bymm zjadl do kawki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !