Sposób przygotowania

Mięso wymieszać z przyprawami do smaku. Pół paczki żelatyny rozrobićw 3/4 szklanki wody,podgrzać na małym ogniu i dodać do mięsa. Powkładać w słoiczki i gotować ok.1 godzinę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Oj lubie takie pyszności własnej roboty.
  • 1
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    pychota
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Pamiętam taką mielonkę jeszcze z dzieciństwa gdy nie mieliśmy lodówki . Pyszne to było ...pamiętam...
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Też takie cuda robię - mąż jest kierowcą i takie domowe słoiczki są bardzo wygodne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !