Sposób przygotowania

Na blaszce układamy sreberko , i układamy herbatniki jeden obok drugiego. Następnie otwieramy masę toffi i rozsmarowujemy ją na herbatnikach . Następnie układamy kolejną warstwę herbatników i rozgrzewamy polewę . Gdy polewa jest już rozgrzana polewamy ją ciasto. Na koniec wstawiamy ciasto do lodówki na ok. 2,5 h

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    polecam
  • 3
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    jak sama nazwa wskazuje powinny być TRZY warstwy, zwykle oprócz krówki jest jeszcze masa budyniowa i bita śmietana. Nie wiem czy robiłas to ciasto, ale twoje bedzie mieć co najwyzej 2-3cm wysokosci
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena42

    Do Mysiunia otóż robiłam to ciasto na oba sposoby- powód uczylenie na przetwory mleczarskie POZDRAWIAM
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pyszotka, nawet bez trzeciej warstwy. super
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    wow! pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !