Sposób przygotowania

Do miseczki wlać oliwę, sos sojowy, wsypać świeżo utarty imbir, dodać szczyptę soli i pieprzu, wymieszać. Porcje mięsa z kurczaka umyć, osuszyć w papierowym ręczniku. Następnie natrzeć marynatą i odłożyć na 1 godzinę do lodówki. Zamarynowane udka z kurczaka włożyć do rękawa do pieczenia, ułożyć w brytfannie, włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec około 1 godziny w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacyjne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Świetne mięsko.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !