Sposób przygotowania

Kapustę czerwoną bardzo drobno posiekać lub zetrzeć na tarce o dużych oczkach, sparzyć wrzącą wodą, odcisnąć. Jabłko obrać usunąć gniazda nasienne, zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Ogórki pokroić w drobną kosteczkę. Cebulę drobno posiekać. Paprykę umyć, usunąć gniazda nasienne i pokroić w słupki lub w kostkę. Jogurt naturalny wymieszać musztardą, przeciśniętym przez praskę czosnkiem i oliwą. Wszystkie składniki włożyć do salaterki, dodać jogurt, przyprawić do smaku, wymieszać.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda smakowicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fantastyczny smak
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo mi się podoba ten przepis,takiej nie robiłam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowita surówka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !