Sposób przygotowania

Mięso wieprzowe przemielić w maszynce. Następnie włożyć do miski dodać jajko, przeciśnięty przez praskę czosnek, majonez, wsypać bułkę tartą, mąkę ziemniaczaną, przyprawę do mięsa, sól i pieprz do smaku. Dokładnie wymieszać. Z masy mięsnej wilgotnymi rękami formować owalne kotleciki, obtaczać w ziarnach słonecznika i smażyć z obu stron na rozgrzanym smalcu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    super wygladaja
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę koniecznie spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają genialnie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !