Sposób przygotowania

Makrelę dokładnie oczyścić z ości, usunąć skórę a mięso rozdrobnić widelcem. Cebulę dymkę drobno posiekać razem ze szczypiorem. Ser twarogowy przemielić w maszynce lub przecisnąć przez praskę. Do miski włożyć margarynę, dodać przemielony ser i dokładnie utrzeć. Następnie do sera dodać posiekaną cebulę, śmietanę i mięso z ryby. Wszystko dokładnie wymieszać. Przyprawić do smaku pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    musi być pyszna, z chęcią zrobię na kolację
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowicie się zapowiada
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Idealna pasta na kanapki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajna na kolację

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !