Sposób przygotowania

Kalafior włożyć do wody z dodatkiem 1 łyżeczki octu.Następnie umyć,zalać w garnku wrzątkiem,dodać sól i cukier i gotować ok 30 minut.Ostudzić,porozdzielać na różyczki,resztę pokroić w plasterki.wymieszać z majonezem,posypać zieleniną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pycha
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    jadłam , jest pyszna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !