Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Mięso (najlepiej łopatkę lub szynkówkę,ale może też być schab) kroimy na kotlety i mocno roztrzaskujemy tłuczkiem. Przyprawiamy solą oraz pieprzem i smarujemy musztardą. Takie \"kotlety\" niech sobie leżą a my kroimy resztę składników. Nakładamy i przygotowujemy do zwijania.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    piękne i pyszne :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    Są wyśmienite - bardzo lubię jeść je na obiad!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    Pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    super pomysł na obiad
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    to ja kilka tych roladek poproszę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    UWIELBIAM !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    malcik111

    pyyyyyyyyyyyyyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    wspaniałe;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    idealny przepis na obiad. Ładnie opisany, szybki w wykonaniu i do tego smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pysznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !