Sposób przygotowania

Oczyszczone i umyte buraczki zetrzeć na tarce o duzych oczkach. Zalać częścią wywaru, podgotować nie doprowadzając do wrzenia. Przecedzić po kilku godzinach. Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę. Zalać pozostałym wywarem. Zagotować. Śmietanę wymieszać z mąką i koperkiem. Połączyć wywar z buraczków z ziemniakami, śmietaną, dodać sól i pieprz do smaku.

Smacznego!!!!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    diablica85

    Mniam uwielbiam barszczyk :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ładnie wygląda:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !