Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

patisony w sosie musztardowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ocet 3,4 szkl
cukier 1,5 szkl
sól 2 łyż
Liść laurowy suszony Prymat
ziele angielskie
musztarda 5 łyż
pieprz
patison kilka szt
Zalewa: 1 l
woda 1 l

Przepis i sposób przygotowania na: patisony w sosie musztardowym

skłądniki zalewy oprócz musztardy gotujemy i pod konie cdodajemy musztrarde. Patisony myjemy i malutki wkąłdamy do słoikó i zalewamy zalewą. Pasteryzujemy ok 20 min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak