Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przepiórka na parze z kolendrą

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

przepiórka 1 porcja
listki kolendry
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Przepiórka na parze z kolendrą

Porcję mięsa umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem.
Mięso natrzeć odrobiną soli i białego pierzu, oprószyć listkami kolendry.
Umieścić w parowarze.
Gotować na parze 30 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorota20w 23.01.2012 12:16
dziękuję
Grażyna13 23.01.2012 09:04
Super :)
Justyna37 08.10.2011 18:20
zrobię to kiedyś

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak