Sposób przygotowania

60 dag filetów rybnych, 15 dag startego żółtego sera, ½ szklanki majonezu, ½ łyżeczki pieprzu białego mielonego Prymat, 2 łyżki masła, 1 łyżeczka przyprawy do potraw KUCHAREK.
Rybę pokroić na porcje i posypać przyprawą KUCHAREK. Naczynie żaroodporne wyłożyć folią aluminiową wysmarowaną masłem. Ułożyć na folii kawałki ryby, posypać pieprzem i grubą warstwą sera, polać majonezem i piec 35 min w temperaturze 180°C. Podawać z ziemnia¬kami i pikantną surówką.
(4 porcje)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Ryba zapiekana polana majonezem , ciekawy przepis.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    bardzo dobre:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    faktycznie ciekawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Ryba i ser? Pychota :D
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    nie jadłem ryby z serem (jeszcze)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    na pewno pyszne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    fajne danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    probofka

    często robię pycha
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    ciekawe, tak jeszcze nie jadłam - czas skosztować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !