Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba zapiekana z serem

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety rybne 60 dag
majonez 1/2 szklanki
masło 2 łyżki
Pieprz biały mielony Prymat 1/2 łyżeczki
przyprawa do potraw 1 łyżeczka
ser żółty 15 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba zapiekana z serem

60 dag filetów rybnych, 15 dag startego żółtego sera, ½ szklanki majonezu, ½ łyżeczki pieprzu białego mielonego Prymat, 2 łyżki masła, 1 łyżeczka przyprawy do potraw KUCHAREK.
Rybę pokroić na porcje i posypać przyprawą KUCHAREK. Naczynie żaroodporne wyłożyć folią aluminiową wysmarowaną masłem. Ułożyć na folii kawałki ryby, posypać pieprzem i grubą warstwą sera, polać majonezem i piec 35 min w temperaturze 180°C. Podawać z ziemnia¬kami i pikantną surówką.
(4 porcje)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Habibi 01.11.2013 13:10
ciekawe, tak jeszcze nie jadłam - czas skosztować
probofka 05.04.2013 09:56
często robię pycha
zuzanna_z 23.01.2012 13:08
super
artur7 12.12.2011 06:50
fajne
jasiek 16.05.2011 18:50
fajne danie
Tika4444 26.02.2011 09:40
bardzo fajny przepis
AgaS10 17.02.2011 08:56
na pewno pyszne:)
szajba2 05.01.2011 15:32
nie jadłem ryby z serem (jeszcze)
bami 11.11.2010 00:17
Ryba i ser? Pychota :D
rakow2
rakow2 02.10.2010 10:10
faktycznie ciekawy
madi356 04.09.2010 20:41
bardzo dobre:)
Barbara55 14.08.2010 14:07
ciekawe
halina17 08.06.2010 21:59
Ryba zapiekana polana majonezem , ciekawy przepis.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak