Sposób przygotowania

Żółtka utrzeć z połową cukru. Z białek i reszty cukru ubić pianę, połączyć z żółtkami. DO masy przesiać oba rodzaje mąki i kakao, wymieszać. Ciasto wylać na blachę. Piec 10-12 minut w temp. 220 stopni. Upieczony biszkopt, oprószyć cukrem pudrem i zwinąć w roladę. Miękką margarynę utrzeć z cukrem pudrem. Orzechy posiekać, wraz z wódką dodać do kremu, wymieszać. Banany obrać. Biszkopt rozwinąć, posmarować kremem. Na środku ułożyć banany, zwinąć. Roladę oblać polewą, posypać orzechami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !