Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rabarbar parafait

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rabarbar 40 dag
cukier 15,5 dag
jogurt 25 dag
śmietana 100 ml
cukier waniliowy 1 opakowanie
melisa

Przepis i sposób przygotowania na: Rabarbar parafait

Rabarbar pokroić w kostkę. Cukier zagotować z wodą, wsypać rabarbar i gotować 5 minut. Jogurt wymieszać z cukrem, dodać masy rabarbarowej. Masę wstawić do zamrażalnika na min. 6 godzin.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak