Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tort z rabarbarem i nektaryną

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rabarbar 60 dag
nektarynka 25 dag
cukier 15 dag
sok jabłkowy 300 ml
Żelatyna wieprzowa Prymat
Biszkopt 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Tort z rabarbarem i nektaryną

Masa serowa: 12 listków białej żelatyny, 50 dag twarogu, 200 ml śmietany, 10dag cukru, 15 dag jogurtu,
Dekoracja: migdały 3 dag, 300 ml śmietany, 3 dag cukier puder
Upiec biszkopt, po bokach posypać migdałami, zmieszanymi z owocami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak