Sposób przygotowania

1. Śmietankę ubić na sztywno.
2. Żółtka ucierać z cukrem pudrem, aż masa będzie bardzo jasno i znacznie powiększy objętość.
3. Do żółtek dodawać po łyżce mascarpone i dokładnie mieszać łyżką.
4. Na koniec dodać ubitą śmietanę.
5. Nakładać do pucharków, posypać owocami i wstawić do lodówki na minimum 4 godziny, aby deser stężał.
Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pychotka
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo lubie takie deserki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    to musi być przepyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    ciekawy przepis:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pyszny deser
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    może fajnie smakować taki deserek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    extra :):):)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !