Sposób przygotowania

Buraki obieramy ze skórki- gotujemy- chłodzimy.
Każdy burak kroimy na cienkie plastry, solimy, pieprzymy i układamy na talerzyku.
Z oliwy, octu, miodu i czosnku robimy sos- polewamy nim buraki- posypujemy przyprawą włoską.
Całość przykrywamy folią i wstawiamy do lodówki na minimum godzinkę.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    ja bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    podoba mi się...zwłaszcza,że bardzo lubię buraki:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    smaczne buraczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    Nie jadłam takich buraczków nigdy..Czas chyba to zmienić :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    coś dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !