Sposób przygotowania

Z grubych kromek chleba zostawiamy tylko skórki, miąższ wydrążamy. Na patelni rozgrzać tłuszcz, a następnie ułożyć skóreki chleba, przyrumienić je z obu stron. W miejsce wydrążonego miąższu z chleba wbić ostrożnie po jednym jaju, przyprawić do smaku solą i pieprzem, Kiedy jaja się zetną, grzanki zdjąć z patelni i podawać posypane posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    myycha13

    dobre:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !