Sposób przygotowania

1. Do miseczki wbić jaja i przyprawić.

2. Kromki chleba obustronnie dokładnie maczać w przyprawionym jajku tak aby chleb cały nasiąknął.

3. Kłaść na rozgrzany olej. Po podsmażeniu z jednej strony obracamy na drugą stronę a na przysmażoną kładziemy plasterek sera i delikatnie posypujemy natką pietruszki. Gdy chlebek będzie przysmażony już z drugiej strony ściągamy z patelni i chrupiemy :)

SMACZNEGO :)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Samantha

    Uwielbiam ten przepis i chleb maczany w jajku:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łucja

    na studiach się takim chlebkiem zajadałyśmy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetny pomysł, pycha :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !