Sposób przygotowania

Cebulę obrać i bardzo drobno posiekać. Do miski włożyć mielone mięso dodać posiekaną cebulę, wbić jajko, wsypać bułkę tartą, kaszę mannę. Przyprawić do smaku solą, pieprzem, dodać posiekany rozmaryn i dokładnie wyrobić mięso. Następnie z masy mięsnej formować owalne kotleciki, obtaczać w mące i smażyć z obu stron na rozgrzanym tłuszczu. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    moje smaki.pyszne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    moje smaki.pyszne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    bardzo często robię kotlety mielone
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszą być bardzo aromatyczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !