Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupka na rozgrzewę

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wywar z warzyw 2 l
cebula 1 szt
pomidory 1 puszka
czosnek 1 zabek
natka pietruszki 1 łyżeczki
włoszczyzna
papryka zielona 1 szt
fasola 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: zupka na rozgrzewę

ugotowana fasolę wrzucić do wywaru cebulę drobno posiekać i włoszczyznę podsmażyć na oleju włozyć do garnka i gotować ok 30 minut paprykę pokroić w paski i wrzucić do garnka i czosnek pokroić pomidory i też tam dodać podawać z makaronem i posypać natką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak