Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dip beszamelowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 2 łyż
mąka 4 łyż
żółtko jajek 2 szt
mleko
gałka muszkatałowa
sól
pieprz
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: dip beszamelowy

z masła i mąki zrobic zasmażke dodoac tyle mleka aby powsstał gesty sos doprawiamy do smaku ściągamy z ognia dodajemy żołtka i gałkę miksujemy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 15.10.2011 09:11
rewelacja polecam
Justyna Jussstiii 15.10.2011 09:11
rewelacja polecam
halinka1011 07.10.2011 20:09
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak