Sposób przygotowania

1. Cukier i jajka utrzeć, dodać mąkę i proszek do pieczenia - całość dokładnie wymieszać. Ciasto piec przez ok 20-25minut w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni. Ostudzić.

2. Ciasto nasączyć odrobiną rumu z wodą, bakalie posiekać na drobne kawałki.

3. Masę krówkową ucierać z margaryną, pod koniec dodać posiekane bakalie. Całość wyłożyć na ciasto.

4. Herbatniki zanurzać w wodzie rozrobionej z rumem i układać jeden przy drugim na wierzchu ciasta. Całość polać polewą czekoladową.

SMACZNEGO :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    moje smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    pyszny tort

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !