Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka wieloowocowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 4
arbuz 15 dag
cytryna
sok jabłkowy 100 ml
miód 2 łyżki
biały rum 100 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka wieloowocowa

Jabłka pokroić w słupki, wymieszać z przekrojonymi winogronami, kawałkami arbuza i starta skórką z cytryny. Polać sokiem cytrynowym, wymieszanym z sokiem jabłkowym, miodem i białym rumem. Wymieszać i odstawić na pół godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 13.10.2011 09:04
biały rum się kupuje ,nigdy nie patrzyłam za nim w sklepie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak