Sposób przygotowania

Kawałki trufli kroimy na cienkie paseczki,jajka gotujemy około 4 min na półtwardo.Do małego garnka wlewamy śmietanę i doprowadzamy do wrzenia ciągle mieszając i zdejmujemy z ognia.Trzepaczkę dodajemy do śmietany żółtko pastę truflową i doprawiamy maderą i koniakiem.Jajka kroimy na połówki układamy na szklanych talerzykach olewamy sosem truflowym i dekorujemy rzeżuchą i paseczkami trufli.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    już widzę jak w ogóle robiłaś to danie z truflami...eh....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !