Sposób przygotowania

Wątróbkę kroimy na dość duże kawałki, obtaczamy w mące, smażymy na mocno rozgrzanym oleju. Gdy mięso będzie już z każdej strony mocno przyrumienione, dodajemy pokrojoną w pióra cebulę, solimy i doprawiamy sporą ilością pieprzu. Przykrywamy, zmniejszamy ogień i dusimy na wolnym ogniu około 20 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    uwielbiam wątróbkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wątróbkę taką to zawsze zjem...
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ja dodaję często jabłko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !