Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić w 1 szklance wrzącej wody, ostudzić. Jak zacznie tężeć, wymieszać z jogurtem, rozlać do pucharków i odstawić do całkowitego zastygnięcia. Mascarpone zmiksować blenderem z obranymi bananami. Serowo-bananową masę wyłożyć na jogurt z galaretką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    przepyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    oj kusi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    ciekawa propozycja
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Z przyjemnością zjadłabym porcyjkę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    cudowny deserek :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    ciekawy deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !