Sposób przygotowania

Żeberka natrzeć solą, pieprzem, wegeta, czosnkiem, imbirem, kminkiem i miodem. Zostawić na 15-30min. Żeberka obsmażyć na oleju, następnie przełożyć do brytfanki, dodać cebulę, paprykę i dusić razem do miękkości.
Smacznego:)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne mięsko,lubie wszystko z papryką
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyglądają cudownie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    ale danie....mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    mm rewelacja!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    żeberka to ulubione mięsko mojego męża.. na pewno wypróbuje Twój przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Wyglądają bardzo ładnie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    apetyczna potrawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    mniam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    pyszne jdzenie, ładne zdjecie- ogółem super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo apetycznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !