Sposób przygotowania

Schab płuczemy i osuszamy.Czosnek kroimy w plasterki i okładamy nimi schab ,solimy i pieprzymy .Owijamy w folię i wkładamy na godzinę do lodówki.Na rozgrzanym oleju rumienimy schab ze wszystkich stron przekładamy do ceramicznej formy i pieczemy w piekarniku w 180st.C. Co jakiś czas polewamy bulionem aby się nie spiekł.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    wyśmienite mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pyszny,bardzo taki lubię:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    aromatyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne mięsko !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    pysznosci:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    smakosz1988

    mmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    smaczne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !